Ingyenes szűrések

Egészség Expo 2020

A szűrővizsgálatok azt a célt szolgálják, hogy feltárják a részt vevők egészségi állapotát és felhívják a figyelmet a lehetséges veszélyekre.

Köszönjük a ingyenes szűrés szervezőinek, hogy segítenek az látogatók egészségének megőrzésében az ingyenes szűrővizsgálatokkal.

Ingyenes szűrővizsgálatok

Véradás

Magyar Vöröskereszt

A kiegyensúlyozott nyári vérellátás érdekében fokozottan számítunk az önzetlen véradók segítségére. A Magyar Vöröskereszt véradásra hív mindenkit, aki egészségesnek érzi magát.

Vércukor vizsgálat

Magyar Vöröskereszt

A random vércukorvizsgálatot általában vérvétel részeként végzik. Az orvosok a mérés idején talált vércukorszintet nézik, függetlenül attól, hogy a beteg mikor étkezett utoljára.

Vérnyomásmérés

Inter–Ambulance Zrt.

Ma már mindenki tud vérnyomást mérni, de nem biztos, hogy mindenki helyesen, és hogy mindenki tudja, mi zajlik pontosan. Tudjon meg többet a vérnyomásáról, ismerje fel korán, ha baj van.

Testtömeg-index mérés

Inter–Ambulance Zrt.

Segítségével megtudhatja, hogy a testsúlya ideális, vagy elhízott, esetleg túl sovány-e. A táplálkozási szakemberek jelenleg ezt a számítást tartják az egyik legmegbízhatóbb módszernek.

Véroxigén telítettség mérés

Inter–Ambulance Zrt.

A véroxigénszint mérés fontos tényező számos kórképben. Minél súlyosabb a szív, a tüdő vagy a vérsejtek betegsége, annál kevesebb oxigén jut el a sejtekhez, ezért oxigénhiány alakulhat ki.

Testsúly, testmagasság mérés

Inter–Ambulance Zrt.

Az általános állapotfelmérések két alapja a testsúly-, illetve a testmagasság mérés. Egy perc alatt megvan, segítségével meggyőződhet róla, hogy az utóbbi időben karcsúsodott-e :)

Hallásvizsgálat

Yarus Trade Kft.

Az Egészség Expo-n a szakrendelők felszereltségével, de a magánrendelőkre jellemző kényelemmel várjuk Önt, ahol minden részletre kiterjedő, alapos hallásállapot felmérést készítünk.

Látásvizsgálat

...

Az emberek jelentős része csak akkor vesz részt látásvizsgálaton, amikor megromlott látása már végképp lehetetlenné teszi mindennapi életét. Tegyen ellene időben, ne várjon az éles látással.

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Duguláselhárítás Budapest

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.